Nieuws


19 april 2018:

Theorieavond.

7 september 2017:

Theorieavond met als thema: 'Hoe om te gaan met een hulphond?' Aanvang 19.30 uur.

4 januari 2016:

Bevestiging voor aansluiting bij FHN (Federatie Hondensport Nederland) is binnen! FHN organiseert landelijke wedstrijden en Nederlands Kampioenschappen voor alle rassen en kruisingen voor de Apporteersport, Behendigheid, CombiSport, Dog Dance, Gehoorzaamheid en Speuren. Dit biedt ons de mogelijkheid om aan deze wedstrijden deel te nemen.

27 december 2015:

De sportparkbeheerder komt met het heugelijke nieuws dat we gebruik mogen maken van de kantine en overhandigt de sleutel. Alle handen komen uit de mouwen en er wordt flink geschrobt en geboend door een enthousiast team van vrijwilligers. 

Op zaterdag 14 mei 2016 organiseert 'Berner Vrienden' een Berner Sennendag voor haar leden. Deze bijeenkomst vindt plaats op het terrein van HC Bergsbos. Hond en baas kunnen deelnemen aan leuke spellen zoals flyball, train&fun, agility, etc. De activiteiten beginnen om 11.00 uur en duren tot 16.00 uur. Aansluitend wordt een barbecue verzorgd. 

  

1 november 2015:

Nieuwe hoogtesprongen, supermooi! 

  

15 oktober 2015:

Nieuw materiaal vanuit Oostenrijk gearriveerd en in gebruik genomen: Band, kattenloop, tunnel, slurf en palen.

      


1 september 2015:

Alle paperassen zijn ingediend en goedgekeurd. HC Bergsbos is een feit. Officiƫle oprichtingsdatum 1 september 2015!


16 augustus 2015:

Vandaag mochten wij het allereerste certificaat van HC Bergsbos uitreiken. Marjan Vousten heeft met haar Rottweiler Noa de cursus Socialisatie glansrijk doorstaan. Beiden hebben de afgelopen periode veel geleerd en dit certificaat is dan ook meer dan verdiend!

Marjan en Noa, gefeliciteerd met dit mooie resultaat!